Темні справи окружного судді, або Як стати мільйонером в 90 років (ФОТО)

Маріанна Парфенова  |  Четвер, 19 листопада 2009, 17:08
Голова Окружного адміністративного суду м. Києва Олег Бачун вуличний в легалізації і обналічиванії грошей, отриманих злочинним шляхом.
олег бачун

Адміністрація проекту bachuna.net отримала сенсаційні документи, підтверджуючі інформацію про те, що Голова Окружного адміністративного суду м. Києва Олег Бачун причетний до незаконної фінансової діяльності.

Ці факти були викладені в офіційному листі FATF до України.

Через свого 90-річного хворого батька Олег Бачун оформляв незаконні операції по легалізації і обналічиванію грошових коштів, отриманих злочинним шляхом.

У зв'язку з сенсаційними даними, що відкрилися, bachuna.net прогнозує можливе затримання судді Олега Бачуна найближчим часом на території третіх країн у зв'язку із зверненням Державного комітету фінансового моніторингу України.

Документи доступні для перегляду нижче.



Нагадаємо, робоча група українського парламенту за результатами перевірки відомостей про незаконні дії голови Окружного адміністративного суду м. Києва О. Бачуна звернулася вa Раду суддів України і Ради суддів адміністративних судів України з пропозицією звільнити його з посади.

До того ж, 7 лютого Верховна Рада в першому читанні прийняла законопроект №3428 «Про внесення змін до деяких законів України (щодо протидії хабарництву)», яким передбачається довічне позбавлення волі з конфіскацією майна для прокурорів, слідчих і суддею.

Також, з 1 січня 2010 року в силу вступить новий закон про боротьбу з корупцією.

comments powered by HyperComments