Харківські супермаркети «Восторг» житимуть. Перевірено: мін немає, терорист затриманий

Вівторок, 1 грудня 2009, 16:28
Харків відбувся легким переляком. У супермаркетах мін не виявлено.
супермаркет восторг

За неофіційною інформацією одного з харківських новинних сайтів, вибухівку в приміщенні не виявили.

Нагадаємо, сьогодні близько 10-ої ранку невідомий повідомив про вибухівку в супермаркетах «Восторг» на вулиці Клочковськой і Московському проспекті біля станції метро «Пролетарська».

За станом на 15.00 до супермаркету вже впустили персонал. «Восторг» працює в звичайному режимі.

«Нам відомо тільки те, що 1 грудня о 10.04 на пульт оператора поступило повідомлення про замінірованії двох об'єктів. Більше поки нічого не можу повідомити», – прокоментувала ситуацію «Міській Варті» начальник Центру суспільних зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області Лариса Волкова.

Нагадаємо, взривотехникі перевіряли супермаркет з десяти ранки до майже половини третьої години дня.

До речі, той, що дзвонив, пообіцяв, що заміновані супермаркети «будуть підірвані в дві години дня».

Як повідомили в ЦОС Головного управління МВС України в Харківській області, взривотехникі, що перевірили будівлі, не виявили вибухових пристроїв. Також в ЦОС відзначили, що міліція вже затримала людину, яка повідомила про замінірованії супермаркетів.

«Людина, що повідомила про замінірованії супермаркетів, була затримана близько 14.30. З огляду на те, що операція по затриманню проводилася спільно з СБУ, подробиць повідомити поки не можу», – повідомила «Міській Варті» начальник Центру суспільних зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області Лариса Волкова.


 

comments powered by HyperComments