МВС знає, що на свята хтось готує провокації

П'ятниця, 30 квітня 2010, 15:36
У МВС мають інформацію про заплановані провокації під час мітингів 1 травня. Про це йдеться в зверненні МВС. "За інформацією, яка надходить від наших колег із правоохоронних органів, деякі радикальні сили планують здійснити провокації з метою підняття власного рейтингу за рахунок спокою громадян", - зазначають у МВС.
 МВС знає, що на свята хтось готує провокації

Міліцію "насторожують і події, які сталися минулого тижня в Києві, коли навіть у приміщеннях державних установ було грубе порушення правопорядку з використанням димових шашок". 

"А на одній із столичних автостоянок правоохоронці вилучили автомобіль з дистанційно керованим вибуховим пристроєм, тож якби не вчасне втручання правоохоронців, наслідки могли бути непередбачуваними", - нагадують у МВС.

"Поважаючи законне право людини на вільне виявлення своїх політичних поглядів, Міністерство внутрішніх справ України нагадує, що реалізовуватися воно може й повинне лише у відповідності з чинним законодавством", - наголошується в заяві. 

Міліція закликає учасників демонстрацій та мітингів дотримуватися визначених маршрутів та місць проведення масових заходів, виявляти терпимість та повагу до своїх політичних опонентів.

"Будь-які спроби порушення громадського порядку, створення загрози безпеці громадян будуть міліцією рішуче припинятися, а винні притягатися до відповідальності", - наголошує МВС.


 

comments powered by HyperComments