У Харкові знайдений мертвим директор торгової мережі «Три кити»

Середа, 8 вересня 2010, 15:48
7 вересня у Харкові в районі окружної дороги був знайдений мертвим директор харківського відділення всеукраїнської мережі магазинів одягу великих розмірів «Три кити».
граната

У центрі громадських зв’язків Головного управління МВС у Харківській області повідомили, що 50-річний чоловік підірвав себе гранатою, повідомляє «КоммерсантЪ-Украина».

Тіло бізнесмена виявив його водій. Як повідомила начальник центру громадських зв’язків ГУ МВС у Харківській області Лариса Волкова, напередодні ввечері бізнесмен попросив свого водія відвезти його в район Південного лісництва, яке розташоване біля окружної дороги.

Як повідомило виданню джерело з оточення загиблого, там він поховав свого собаку. За словами Волкової, директор відпустив водія, пообіцявши подзвонити. Проте більше він на зв’язок не виходив і не повідомив про своє місцезнаходження сім’ї. Вранці 7 вересня на прохання дружини загиблого водій поїхав на те місце, де залишив директора, і виявив тіло.

«За попередніми даними, чоловік покінчив життя самогубством», – повідомив перший заступник начальника ГУ МВС у Харківській області Микола Фоменко.

У міліції уточнили, що до таких висновків експерти прийшли через характерні пошкодження тіла. Вочевидь, підприємець прив’язав гранату до поясу і підірвав сам себе. На даний момент проводяться слідчі дії для з’ясування обставин і мотивів того, що сталося. За попередніми даними, причиною самогубства підприємця сталі борги.

«Через кризу він не зміг вчасно розплатитися за кредитними зобов’язаннями», – уточнив співрозмовник видання в міліції.

Записки підприємець не залишив, тому відпрацьовуються й інші версії того, що сталося, у тому числі доведення до самогубства і вбивство.

Нагадаємо, увечері 2 вересня поточного року було вбито голову Пустомитівської районної організації «Єдиного Центру» Ярослава Федину. Також пан Ярослав працював головним лікарем місцевої лікарні.

comments powered by HyperComments