П'яний «мажор» на іномарці розбив машину ДАІ, покалічив двох студентів і врізався в трактор

Четвер, 16 вересня 2010, 14:58
Пригода сталася у селі Нові Петрівці під Києвом.
дтп

Неподалік від резиденції Президента в середу, 15 вересня, близько 18.00 автомобіль «Тойота Камрі» на великій швидкості в`їхав в автомобіль ДАІ, слідом за цим збив 17-річних студентів одного з київських вузів Ярослава Гагаріна і Ганну Бахмут, після чого врізався у трактор.

Травми Я. Гагаріна виявилися легкою, а у Г. Бахмут пошкоджено хребет і роздроблено кістки.

Про це повідомляє газета «Сегодня» з посиланням на очевидців події, що також заявили, що водій іномарки Валерій С. представився близьким родичем високопоставленого урядовця, при затриманні поводився зухвало і погрожував зірвати з співробітників міліції погони.

Прізвище порушника у Головному управлінні МВС у Київській області не називають, однак підтверджують, що такий факт дійсно мав місце.

Як повідомили в главку, за кермом «Тойоти» перебував бізнесмен, його доставили на огляд до Вишгородської лікарні, проте нарколог не знайшов в організмі водія алкоголю. Тоді штрафника відвезли до Києва, де після обстеження у бюро судмедекспертизи в крові було виявлено 1.6 проміле спиртного (приблизно пляшка горілки).

За фактом ДТП порушено кримінальну справу, винний перебуває на підписці про невиїзд.

Нагадаємо, у вівторок, 14 вересня, під Харковом сталося лобове зіткнення маршрутки та вантажівки. Загинули шестеро людей.

30 серпня у Полтаві в результаті аварії за участю «швидкої допомоги» постраждали шестеро людей.

10 серпня в Луганську на вулиці Ватутіна водій КамАЗу не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль на повному ходу врізався в житловий будинок.

До речі, нанещодавно відкритої дорозі через Лісопарк у Харкові вже сталося перше ДТП.

comments powered by HyperComments