Автобус з футбольними фанатами Шахтаря врізався у вантажівку. Загинули шестеро людей

Понеділок, 4 жовтня 2010, 16:25
4 жовтня о 01.15 в районі села Селезнівка, на кордоні Луганської та Донецької областей, сталося ДТП, в якому загинули 6 і постраждали 13 людей.
дтп

4 жовтня о 01.15 ночі в районі села Селезнівка, на кордоні Луганської та Донецької областей, сталося ДТП, в якому загинули 6 і постраждали 13 людей. Це були футбольні фани, які поверталися з Донецька до Сватове Луганської області з матчу «Шахтар» – «Динамо».

Цю інформацію підтвердили Cxid.info у прес-службах ДАІ Луганської та Донецької областей.

Автобус «Мерседес», в якому знаходилися уболівальники, врізався у вантажівку, який слідував в попутному напрямку. Згідно з інформацією прес-служби ДАІ Донецької області, водій автобуса відволікся – це стало причиною зіткнення. За попередньою інформацією, загинуло 6 пасажирів автобуса, 13 перебувають у лікарнях.

Автобус віз уболівальників з «Донбас-арени» в м. Сватове Луганської області.

Мікроавтобус «Мерседес 310 ДРЕ» належить приватному підприємцю, жителю Свердловська Лугансфької області, який має ліцензію на здійснення пасажирських перевезень. Водій мікроавтобуса здійснював перевезення пасажирів з Донецька у Сватове. У момент аварії у мікроавтобусі перебувало 18 пасажирів, жителі Сватове та Сєвєродонецька Луганської області.


Нагадаємо, 30 серпня у Полтаві в результаті аварії за участю «швидкої допомоги» постраждали шестеро людей.

10 серпня в Луганську на вулиці Ватутіна водій КамАЗу не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль на повному ходу врізався в житловий будинок.

До речі, нанещодавно відкритої дорозі через Лісопарк у Харкові вже сталося перше ДТП.

comments powered by HyperComments