У Криму шукають маніяка, який вбиває маленьких дівчаток

Понеділок, 31 січня 2011, 12:07
Зниклі в Севастополі на початку січня дівчинки знайдені вбитими, не виключено, що вбивство – справа рук маніяка або злочинної угруповань
нож

Цю інформацію підтвердили в центрі громадських зв'язків МВС.

Настя Балябіна 10 років і Таня Мізіна 11 років пішли з дому 4 січня і не повернулися. Батьки звернулися за допомогою до правоохоронних органів, але пошуки результатів не дали. До пошукової операції підключилися всі міські служби і навіть військовослужбовці Чорноморського флоту. Жителі Севастополя самі оглядали всі райони міста, але дівчаток так і не знайшли.

«Дівчата були знайдені в покинутих гаражах. На тілі кожної з них десятки ножових поранень», – сказало джерело в міськадміністрації. За його словами, батьки впізнали дівчаток. «Зараз експерти визначають час вбивства. Слідство не виключає, що в місті діє маніяк або злочинна група, адже не так давно вже вбили молоду дівчину з особливою жорстокістю», – сказав співрозмовник.

Тим часом начальник Ленінського УВС міста полковник Віктор Гаврилюк повідомляв 13 січня, що зниклі школярки знайдені живими – їх бачили очевидці. Тоді начальник УВС заявив, що «дівчатка, можна сказати, самі йдуть додому, але побоюються покарання», і подякував журналістам за допомогу в пошуку дітей.

Нагадаємо, Донбас тероризує маніяк із зашморгом, який ґвалтує і вбиває жінок. Маніяку приписують низку зґвалтувань і вбивств жінок в області - у Макіївці, Амвросіївці, Зугресі. Вік його жертв від 18 до 25 років.

comments powered by HyperComments