Великі пожежі в Харкові: горіло в центрі та на околиці (ФОТО)

П'ятниця, 11 лютого 2011, 13:25
У п'ятницю, 11 лютого, в Харкові сталися дві великі пожежі.
пожежа

Вночі 11 лютого у Харкові на вулиці Пушкінській, 3 загорілася квартира на п'ятому поверсі житлового шестиповерхового будинку, повідомляє сайт ГУ МНС у Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 02:40. Шестиповерховий будинок, в якому виникла пожежа, був збудований до 1917 року, має дерев’яні стіни обмуровані цеглою, перекриття дерев’яні, дах шиферний по дерев’яній обрешітці.

Осередок пожежі знаходився в одній з квартир на 5-му поверсі. Вогонь стрімко розповсюдився на 4 та 6 поверхи. Приблизна площа пожежі склала близько 300 метрів квадратних.




На місці пожежі було задіяно 12 пожежних автоцистерн, 3 автодрабини, 1 колінчастий підйомник, 5 одиниць допоміжної рятувальної техніки та 95 чоловік особового складу МНС.




Пожежа була ліквідована о 07:05 Врятовано один мешканець, евакуйовано 35 людей. Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі та завдані їм збитки встановлюються.




Друга пожежа сталася сьогодні вранці на ХТЗ – у сімейному гуртожитку на вулиці Другої П'ятирічки, 13. Як повідомив медіа групі «Об'єктив» помічник начальника ГУ МНС у Харківській області Ігор Лупандін, горіла одна з кімнат, вогонь поширився на 40 кв. метрів

На місце події виїхали 4 відділення пожежників, о 11:13 вогонь загасили. Рятувальники евакуювали з будівлі 20 людей.

comments powered by HyperComments