Малолітня одеситка 24 рази штрикнула ножем іноземця – щоб не чіплявся (ФОТО)

Четвер, 22 грудня 2011, 13:49
В Одесі 15-річна дівчина зарізала іноземного студента за те, що він чіплявся до неї в автомобілі. Про це повідомляють в ГУ МВС України в Одеській області.
ніж

За даними правоохоронців, у Хаджибеївський відділ міліції Одеси надійшла заява від громадян іноземної держави про зникнення їхнього земляка, який виїхав на своєму автомобілі і не повернувся. Правоохоронці стали шукати чоловіка.

«Їм вдалося встановити, що напередодні даний громадянин через соціальну мережу познайомився з 15-річною одеситкою Мариною (імена змінені) і домовився з нею про зустріч. Міліціонери попрямували за місцем проживання неповнолітньої, і коли дівчина побачила правоохоронців, то навіть не стала нічого вигадувати, а зізналася у вбивстві ». – Відзначають в ГУ МВС.

Про подію розповіла і подруга підозрюваної Ольга, до якої Марина прийшла після скоєння злочину.

«Дівчина і 23-річний іноземний студент познайомилися через Інтернет. Зустрівшись, вони сиділи в його автомобілі, розмовляли і розпивали спиртні напої. Все було добре, але коли хлопець почав приставати до дівчини, між ними виникла сварка. Захищаючи себе, вона схопила ніж, який побачила в салоні його автомобіля, і почала наносити їм удари іноземцеві. Побачивши, що він не подає ознак життя, забрала гроші, кредитні картки, мобільний телефон і відправилася до подруги, у якої переодяглася і залишила закривавлений одяг і знаряддя вбивства », – зазначають правоохоронці.

Розповівши про скоєне подрузі, вони вирішили повернутися на місце злочину, щоб відігнати автомобіль за межі міста і заховати його. Але не маючи достатнього досвіду керування автомобілем, їм вдалося проїхати лише кілька кварталів, після чого вони в'їхали в дерево.

«Дівчат нічого не зупиняло, вони забрали з кишень одягу вбитого залишки грошей, зняли з нього золотий ланцюжок, а також пальто, яке згодом викинули. На наступний день дівчата знову повернулися до машини, збираючись відігнати її у більш віддалене місце, але завести автомобіль не змогли », – підкреслюють у МВС.

Незабаром Марину і Ольгу за підозрою в скоєнні злочину затримали співробітники міліції. Дівчата вказали на місце, де знаходилася машина з тілом убитого студента. Щодо однієї з них порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 115 КК України – умисне вбивство, щодо другої вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 396 КК – приховування злочину.

comments powered by HyperComments