Іграшкові злодії: У Слов'янську "обнесли" головну ялинку

Четвер, 5 січня 2012, 22:03
Кримінальна подія «новорічного» характеру сталася в м.Слов 'янськ. Двоє місцевих мешканців, перебуваючи в святковому або просто кажучи нетверезому стані, спробували вночі викрасти іграшки з головної ялинки міста.
Іграшкові злодії: У Слов'янську "обнесли" головну ялинку

Можливо, все пройшло б для них і гладко, якби не одна неприємна випадковість. Свідками події стали співробітники державної служби охорони, які прибули за тривожним сигналом до об'єкта, який розташований якраз на центральній площі.

Як розповів молодший інспектор групи затримання, прапорщик міліції Олександр Резніченко, спрацювання сигналізації об'єкта близько половини другого ночі виявилося помилковим - хтось вдарив у вікно і втік. Однак попрацювати йому з напарником все ж таки довелося - вони помітили, що гілки на ялинці посеред площі підозріло розгойдуються і почули, як щось важке падає на землю. При наближенні правоохоронців з-під дерева, немов зайці, вискочили двоє чоловіків і кинулися в різні боки. Один з них ніс три великі іграшки. Після нетривалої погоні він був затриманий.

Спочатку 20-річний затриманий заявив, що кулі, які, до речі, розміром були трохи менше футбольного м'яча, йому підкинули. Потім визнав: «нудно було, пішли на ялинку, як так вийшло - не знаю ...» Сума викраденого становила близько 300 гривень, і в даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за крадіжку за статтею 185 КК України, повідомив Марк Ткаченко з УДСО при ГУМВС України в Донецькій області.

comments powered by HyperComments