Сімейна традиція одначе: у Донецьку жінка, що колись вбила власного діда, зарізала і батька

Субота, 28 січня 2012, 08:05
Вбивця намагалася запевнити міліцію, що на батька напали невідомі посівальники, які переплутали дати.
Сімейна традиція одначе: у Донецьку жінка, що колись вбила власного діда, зарізала і батька

У Донецьку жінка зарізала власного батька, а потім намагалася запевнити міліцію, що це зробили невідомі посівальники. Про подробиці події розповіли  у прес-службі Артемівського МВ ГУ МВС України в Донецькій області.

За його словами, до лікарні з ножовим пораненням доставили 55-річного донеччанина. Під час операції він помер. Правоохоронці за "гарячими слідами" затримали 29-річну підозрювану в злочині жінку.

Як виявилось, удар ножем людині нанесла його дочка. Спочатку вона заявила міліціонерам, нібито непрохані гості, переплутавши дати, з'явилися до них в будинок посівати. Посварившись з господарем, вони нібито вдарили його ножем.

Проте невдовзі з'ясувалось, що чоловіка під час скандалу вбила саме дочка, яка була напідпитку. Ніж жінка кинула у колодязь, але правоохоронці знайшли його та залучили до справи.

У 1998 році жінка вже сиділа за вбивство – тоді вона убила свого діда. Відсидівши майже три роки з п'яти, вона була звільнена достроково за зразкову поведінку.

Зараз щодо  жінки порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" ККУ, їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

comments powered by HyperComments