Зразковий батько двох хлопчиків гвалтував школярок

П'ятниця, 4 травня 2012, 13:11
У Києві заарештовано чоловіка, який ґвалтував десятирічних школярок. Щоб його жертви не пручалися, педофіл погрожував ножем.
напад

З виду пристойний чоловік у костюмі вдома був зразковим батьком двох маленьких хлопчиків, на роботі – керівником відділу, мав гарні рекомендації, а виявився збоченцем.

Він абсолютно спокійно розповідає про секс із дітьми. Дівчаток обирав біля шкіл. Сподобалась якась, і йшов за нею.

«Дівчата не дуже звертали на нього увагу, в принципі, ну йде поруч якийсь чоловік, на вигляд достатньо спокійний, абсолютно нормальний, і коли вони підходили до під'їзду, він разом з ними заходив, відразу доставав ножа, до горла приставляв і казав: «Ти зі мною піднімешся на останній поверх», – розповіла речник Голосіївського райвідділу міліції Юлія Матяш.

Під примусом дитина йшла не до ліфту, а на сходи. На сходовому майданчику останнього поверху, де люди бувають рідко, він і ґвалтував дівчаток. Сам процес знімав на мобільний.

«Він не може взагалі пояснити свої дії, він каже: «Мене це збуджувало», більше додати він нічого не може, на вигляд він адекватний, але бачите, які обставини», – веде далі Юлія Матяш.

Цей чоловік зізнався у двох зґвалтуваннях. Правоохоронці підозрюють, що подібних випадків на ньому значно більше. Просто не всі діти наважувались розповісти батькам про оральний секс із незнайомцем.

Педофіла психіатри визнали осудним, і йому загрожує 12 років ув'язнення.
 

comments powered by HyperComments