Міліція розшукує громадянина Азербайджану, який зарізав співвітчизника на Кінному ринку (ФОТО)

Вівторок, 6 серпня 2013, 10:25
Міліція звертається до усіх громадян з проханням допомогти у встановленні місця перебування чоловіка, що обґрунтовано підозрюється у вбивстві.
розшук

4 серпня о 13-40 до чергової частини Комінтернівського РВ міста Харкова надійшло повідомлення про те, що на парковці поблизу "Кінного ринку" виявлено труп чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини.

Виїздом на місце події працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що потерпілим є 21-річний уродженець Азербайджану, який прибув до Харкова в гості до своїх родичів.

У скоєнні тяжкого злочину обґрунтовано підозрюється 45-річний громадянин Азербайджану. Встановлено, що 4 серпня близько 12-00 між двома чоловіками виникла сварка, в ході якої підозрюваний ножем наніс потерпілому смертельний удар в область грудної клітини.

Його прикмети: на вигляд 40-45 років, зріст 175 см, середньої статури, волосся темне, з сивиною, має залисину в тім’яній області. Був одягнений у спортивну куртку бежевого кольору, чорні штани, при собі може мати розкладний ніж.

За вказаним фактом слідчим Комінтернівського РВ відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі працівники харківської міліції вживають усіх необхідних заходів для розкриття тяжкого злочину.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією, що допоможе розшукати небезпечного зловмисника, прохання повідомляти її за телефонами: (057) 737-23-46, 737-25-50, 093-516-35-14, «102» або іншим зручним для вас способом.

comments powered by HyperComments