Молода харків'янка бешкетувала в ресторані на проспекті Леніна. Повідомлення Держохорони

Середа, 25 вересня 2013, 15:21
За добу бійці Держохорони чотири рази виїжджали на виклики, що надходили з харківських кафе, ресторанів і супермаркетів.
арешт

Близько четвертої години дня відвідувач супермаркету по Салтівському шосе, скориставшись великим скупченням людей на касі, спробував непомітно винести сумку з продуктами. Касир помітив це і натиснув кнопку тривожної сигналізації. Прибулі на місце співробітники Держохорони вилучили у 17-річного харків'янина продукти на суму 117 гривень, повідомляють у Центрі громадських зв'язків облуправління міліції.

А о 18:30 тривожна кнопка спрацювала в ресторані на проспекті Леніна. Тут 25-річна дівчина «відпочила» майже на 900 гривень, випила зайвого і почала бешкетувати. Всі вмовляння адміністрації заспокоїтися і оплатити рахунок дівчина ігнорувала, влаштувала в приміщенні безлад, а побачивши бійців Держохорони, намагалася втекти.

Близько півночі в кафе на вулиці Блюхера бешкетував п'яний відвідувач. Чоловік висловлювався нецензурною лайкою, погрожував персоналу закладу фізичною розправою і на підтвердження своїх слів розбив внутрішні пластикові двері. Прибулий на місце наряд групи затримання заспокоїв 47-річного харків'янина.

Схожа ситуація сталася в 3:45 в кафе по вулиці 23 Серпня – сюди завітав 23-річний нетверезий хлопець і почав приставати до відвідувачів. На зауваження він не реагував, провокував бійку, розпускав руки, поки на порозі кафе не з'явилися співробітники Держохорони.

Всі порушники громадського порядку були доставлені в найближчі райвідділи міліції для подальших розглядів.

comments powered by HyperComments