П'яні хулігани розгромили нічний клуб на Клочківській

Вівторок, 29 жовтня 2013, 13:15
В одному з розважальних закладів Харкова, розташованому на вулиці Клочківській, нещодавно близько двох годин ночі сталася бійка між відвідувачами.
арешт

Адміністратор закладу повідомив наряду міліції, який приїхав на місце події, що троє відвідувачів півночі відпочивали в клубі, вели себе досить нахабно і агресивно, а кілька хвилин тому почали між собою битися, ламаючи все, що потрапляло їм на шляху.

Працівники закладу спробували заспокоїти бешкетників, проте успіху не добилися і вирішили негайно натиснути кнопку екстреного виклику міліції. Вже через кілька хвилин п'яних хлопців у наручниках перепровадили до службового автомобіля Держслужби охорони.

У Київському районному відділі міліції, куди були доставлені затримані, з'ясувалося, що молоді люди, старшому з яких 26 років, випивши зайвого, втратили самоконтроль. До речі, разом з неоплаченим рахунком, харків'яни завдали розважальному закладу збитків на 4000 гривень. Тому після протверезіння хлопцям доведеться належним чином відповісти за свою ганебну поведінку.

comments powered by HyperComments