У народного депутата Швайки вночі згорів позашляховик Mitsubishi L 200 (ФОТО)

Четвер, 12 грудня 2013, 15:27
Вночі 12 грудня згорів автомобіль Mitsubishi L 200 народного депутата від ВО «Свобода» харків'янина Ігорю Швайки.
У народного депутата Швайки вночі згорів позашляховик Mitsubishi L 200 (ФОТО)

На думку самого І. Швайки, яку він висловив на своїй сторінці в Facebook, машину підпалили, повідомляє STATUS QUO.

Прес-секретар облорганізації ВО «Свобода» Кирило Лукаш розповів «Харків. Коментарям», що автомобіль підпалили двоє молодих людей.

Посилаючись на очевидців, К. Лукаш повідомив, що до машини Швайки під'їхало авто з вимкненими фарами. З нього вийшли два молодика і щось кинули в машину депутата, після чого сталося загоряння. Зловмисники з місця події зникли.

Судячи з фотографій, автомобіль відновленню вже не підлягає – капот і салон позашляховика згоріли практично вщент, залишився тільки обгорілий кузов.

Як повідомляє Центр громадських зв'язків  ГУ МВС України в Харківській області, повідомлення про пожежу надійшло 12 грудня о 01-05  годині до Чугуївського райвідділу міліції від 28-річного чоловіка, який останні півроку є водієм цього автомобіля.

За його словами, він, як звичайно, залишив автомобіль у дворі п'ятиповерхівки Чугуєва, в якій проживає, а близько першої години ночі виявив, що машина горить.

Слідчим райвідділу, що приїхав за викликом, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального Кодексу України, яка передбачає покарання від 3-х до 10 років позбавлення волі.

Зараз співробітниками міліції проводяться необхідні заходи, спрямовані на встановлення причини займання та осіб, причетних до події.

comments powered by HyperComments