Напад на магазин в центрі Харкова. Господаря до смерті забили молотками

Вівторок, 17 грудня 2013, 10:19
Днями троє грабіжників проникли в магазин у провулку Спартаківський і забили молотками його 39-річного власника. У важкому стані потерпілий був доставлений до лікарні, де за кілька годин помер, так і не приходячи до тями.
магазин

В результаті оперативних заходів міліціонери по «гарячих слідах» затримали підозрюваних у злочині. Ними виявилися троє непрацюючих, раніше не судимих ​​чоловіків 25, 26 і 29 років. Як з'ясувалося, у зловмисників був чіткий план викрадення грошей з магазину, повідомляють в Центрі громадських зв'язків облуправління міліції.

Того вечора, переконавшись, що крім власника в приміщенні нікого немає, двоє чоловіків зайшли всередину, а третій залишився на вулиці. Власник, побачивши двох чоловіків з молотками, встиг натиснути на тривожну кнопку сигналізації.

Не гаючи часу, злочинці одразу почали бити господаря по голові, від чого той знепритомнів. Після цього зловмисники забрали гроші, телефон і ключі від машини потерпілого і спробували покинути місце злочину. Їх зупинили співробітники полку патрульно-постової служби міліції та позавідомчої охорони, які оперативно прибули за викликом.

Речові докази (знаряддя злочину і викрадені речі) вилучено. Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого за ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПК  і зараз перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Ведеться слідство.

comments powered by HyperComments