Міліція розшукує свідків подій на площі Свободи. Не минуло 2 доби, а вже шукає ...

Вівторок, 25 лютого 2014, 12:59
В ніч на 23 лютого бійці політично-кримінального клубу "Оплот" (проти його лідера Є. Жиліна вже порушено кримінальне провадження) в'їхали на двох автомобілях в натовп людей, які перебували на площі Свободи в Харкові.
Міліція розшукує свідків подій на площі Свободи. Не минуло 2 доби, а вже шукає ...

Співорганізатор Евромайдану у Харкові  Володимир Чистилін підтвердив, що дійсно бандити з "Оплоту"  напали на людей. Є травмовані, пише АТН.

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як позашляховик в'їхав у натовп людей. Відео опублікував у Youtube користувач  dpsgibdd3.

Увага! Нецензурна лексика!

На офіційному сайті  ГУ МВС України в Харківській області  25 лютого з’явилася інформація про розшук свідків події.

Слідчі органи Харківського міського управління міліції проводять комплекс невідкладних [!? - нагадуємо, що подія сталася в центрі міста в ніч з 22 на 23 лютого, в цей час на площі Свободи перебувала певна кількість міліціонерів] слідчих дій в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Так, 23 лютого в районі площі Свободи, невідомий автомобіль, начебто, здійснив наїзд на людину. У зв’язку з цим, слідчими встановлюються свідки вказаної події. Якщо вам відомі її обставини або особи, до неї причетні, харківська міліція повідомити дану інформацію за телефонами: (057)  700-30-14, 730-82-72.

comments powered by HyperComments