Міліція прикрила порностудію на околиці Харкова

Четвер, 10 липня 2014, 14:08
Близько року підприємлива 34-річна харків'янка розважала клієнтів порносайтів «дорослим» відео з собою і своїми двома сообщницами в головних ролях.
Міліція прикрила порностудію на околиці Харкова
Як вдалося з'ясувати в ході слідства, ідея заробити легкі гроші виникла у дівчини в 2013 році.

Для цього вона разом зі своєю 30-річною родичкою та її 27-річною подругою зняли на околиці Харкова квартиру, обладнану комп'ютером і відеотехнікою, і зареєструвалися на різних міжнародних порносайтах.

Після цього робота закипіла. Дівчата демонстрували свої принади перед веб-камерою в режимі реального часу, виконуючи різні інтимні побажання клієнтів, і розповсюджували порнографію в мережі Інтернет на вищезгаданих сайтах.

«За свою роботу вони отримували грошову винагороду, сплачену відвідувачами сайтів, - розповідає заступник начальника Управління по боротьбі з кіберзлочинністю МВС України в Харківській області майор міліції Дмитро Карпизин. - Таким чином «жрицям кохання» вдалося збагатитися майже на 200 тисяч гривень. Всі учасники групи були затримані співробітниками харківської міліції «на гарячому».

Слідчими за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Крім того, в діях підозрюваних вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого ч.1 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке передбачають санкції зазначених статей - від 3 до 7 років тюремного ув'язнення з конфіскацією порнографічних предметів, кіно-та відеопродукції, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування. Слідчі дії тривають.
comments powered by HyperComments