Масштабна пожежа на залізниці: товарняк з нафтопродуктами зійшов з рейок (ФОТО)

П'ятниця, 22 серпня 2014, 13:34
У п’ятницю, 22 серпня о 06:35 на залізничній станції в Городищі, за попередніми даними, внаслідок сходу з рейок 20 цистерн, стався розлив нафтопродуктів та загоряння 11 цистерн з локомотивом.
Масштабна пожежа на залізниці: товарняк з нафтопродуктами зійшов з рейок (ФОТО)

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У Черкаській області оголошено збір всього гарнізону пожежно-рятувальної служби. Крім того, з Кіровоградської області направлено 5 пожежно-рятувальних відділень.

Направлений пожежний потяг з Миронівської дільниці Одеської залізниці.

Встановлено взаємодію з МВС, Мінінфраструктури та Укрзалізниця щодо недопущення на станцію автомобільного транспорту і місцевих жителів.

На місці працює оперативна група Управління ДСНС України у Черкаській області.

Для координації дій щодо ліквідації пожежі та наслідків надзвичайної події на місце події виїхав Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський.

Як повідомив в ефірі телеканалу "112. Україна" голова Городищенської районної державної адміністрації Микола Дудник, в результаті пожежі в окрузі повністю згоріли 5 будинків і частково - 20.

"5 будинків повністю згоріло. Частково пошкоджені, зараз уточнюється за іншим садибах. Десь садиб 20 постраждало. Загиблих немає, Слава Богу. Поранених теж", - сказав Дудник.

За словами Дудника, зараз вирішується питання розміщення жителів, які залишилися без житла.


comments powered by HyperComments