Начальник Cхідної об'єднаної податкової Михайло Макаренко попався на хабарі

Четвер, 16 червня 2016, 16:21
СБУ затримала начальника Cхідної ОДПІ Харкова Михайла Макаренка на гарячому.
Начальник Cхідної об'єднаної податкової Михайло Макаренко попався на хабарі

«Співробітники СБУ затримали під час передачі хабара в розмірі 100 тисяч гривень Михайла Макаренка і етапували його до Києва», — повідомило «Восточному Дозору» джерело у ДФС.

За інформацією прес-служби СБУ, він вимагав 150 тис. грн. у представника комерційного підприємства за неперешкоджання його господарській діяльності. Зловмисника затримано під час передачі основної частини коштів в сумі 124 тис. грн., за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Частину коштів в розмірі 26 тис. грн. податківець отримав напередодні.

Макаренко Михайло Миколайович до призначення на посаду начальника Основ'янської ОДПІ був керівником Індустріальної об'єднаної державної податкової інспекції Харкова Головного управління Міндоходів в Харківській області. У червні 2013 року його призначили на посаду начальника Основ'янської об'єднаної державної податкової інспекції Харкова Головного управління Міндоходів в Харківській області.

Зазначимо, що колегу Макаренка, Олексія Плотникова, також обіймавшего посаду керівника ОДПІ Харкова, рік тому також було затримано за хабарництво.

Фото — Прес-центр СБ України.


 

comments powered by HyperComments