Кривавий злочин на дорозі: збив на смерть трьох людей та втік

Неділя, 28 серпня 2016, 20:51
ДТП трапилося у Полтавській області - водій збив людей, втік з місця події, а потім зник, кинувши автомобіль
Кривавий злочин на дорозі: збив на смерть трьох людей та втік

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Полтавській області загинули 3 людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

"До чергової частини Лубенського відділення поліції 28 серпня близько 2 годин від невідомої особи надійшло повідомлення про те що в с. Таранденци Лубенського району сталася ДТП з постраждалими", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, слідчо-оперативна група встановила, що на перехресті доріг з села Таранденци в село Губське Лубенського району невідомий на автомобілі скоїв смертельний наїзд на 3-х місцевих пішоходів. Всі чоловіки, двом з яких виповнилося 18 років, один - 17-річний юнак.

"Водій на транспорті з місця пригоди зник. Був введений оперативний план" Перехоплення ". Під час проведення розшукових заходів було виявлено близько 1,5 км від місця події в с. Таранденци Лубенського району автомобіль марки" Форд Транзит "білого кольору зі значними пошкодженнями передньої частини транспортного засобу. Водія в автомобілі не було ", - йдеться в повідомленні.

Зараз поліція розшукує злочинця.

"Вирішується питання щодо внесення факту в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху)", - повідомляють в місцевій поліції.

comments powered by HyperComments