«Лозівських розбійників» підозрюють у вбивстві пенсіонерки

Вівторок, 15 листопада 2016, 18:39
В Харківській областіі ще один напад лозівської розбійної групи закінчився зухвалим вбивством старенької жінки
«Лозівських розбійників» підозрюють у вбивстві пенсіонерки

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

Це другий зухвалий злочин, у скоєнні якого підозрюють лозівських розбійників.

Правоохоронці встановили, що у серпні 2016 року близько 06:00 п'ятеро зловмисників приїхали до одного з сіл Красноградського району. Троє з них залишилися на варті. Підозрюваний з напарником перелізли через паркан домоволодіння.

У дворі вони побачили пенсіонерку. Підійшли до неї та почали вимагати віддати заощадження. 78-річна бабуся стала кликати на допомогу. Зловмисники почали погрожувати їй пневматичним пістолетом, потім бити. Жертва все одно намагалася чинити опір. Тоді один із зловмисників заламав жінці руки, зв'язав скотчем, кілька разів вдарив по голові бейсбольною битою.

"Коли бабуся перестала подавати  ознаки життя, чоловіки зайшли до будинку, де знайшли 25 тис. грн.", - пояснив начальник відділу прокуратури області Максим Саксонов. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла


Красноградський відділ Первомайської місцевої прокуратури Харківської області  затвердив та повідомив про підозру 20-річному мешканцю Лозівського району у скоєнні особливо тяжких злочинів, а саме вчинення розбою із заподіянням  тяжких тілесних ушкоджень поєднаного із проникненням у житло  та умисне вбивство з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб.

Наразі всі зловмисники за рішенням суду знаходяться під вартою без права внесення застави. Перевіряється причетність розбійної групи до скоєння аналогічних злочинів на території області.

comments powered by HyperComments