Молода мати та трирічна донька насмерть отруїлися газом

Неділя, 20 листопада 2016, 13:45
Мати - 1986 року народження, донька - 2013 року народження. Третю жінку, 1957 р.н. у тяжкому стані було госпіталізовано до Валківської центральної районної лікарні.
Молода мати та трирічна донька насмерть отруїлися газом

Трагедія сталася 19 листопада  у в селі Добропілля на вул. Горького, 27 у приватному домоволодінні  /Валківський р-н Харківської області/. За попередніми даними до трагічних наслідків призвело отруєння окисом вуглецю в результаті неправильної експлуатації приладів опалення. Ймовірно з метою збереження тепла в оселі була закрита заслінка в печі, що й призвело до утворення та потрапляння до кімнати чадного газу. Пожежі та загорання при цьому не відбувалось.

На момент події в оселі в іншій кімнаті перебував господар разом з онуком. Вони не постраждали, - повідомили в Головном управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Раніше Харків накрила хвиля алкоотруєннь. За інформацією прокуратури Харківської області, станом на 28 вересня в області зафіксовано 20 летальних випадків внаслідок отруєння сурогатами алкоголю. Крім того, ще 22 особи перебувають у медзакладах Харкова та області. У тому числі, у Вовчанському районі 12 людей померло, шестеро шпиталізовані, в Ізюмському районі – троє померлих, 12 – на лікарняному ліжку; у Харківському районі – троє померлих, двоє госпіталізованих; у Борівському – двое померлих, у Барвінківському районі та місті Харків – двоє в лікакрні. за даними Держпродспоживслужби, від сурогатного алкоголю померли вже 24 жителя Харківщини. 27-річному харків'янину, підозрюваному у виробництві «смертельного» алкоголю, винесена підозра за ч. 3 ст. 204 ККУ (Незаконне виготовлення товарів з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння людей). Він оголошений у розшук.

comments powered by HyperComments