На фестивалі в Кам’янці-Подільському потруїли дітей-артистів

Вівторок, 22 листопада 2016, 20:22
Вранці 22 листопада з поїзда на залізничному вокзалі «Київ-Пасажирський» госпіталізували 13 дітей і одного дорослого з діагнозом отруєння.
На фестивалі в Кам’янці-Подільському потруїли дітей-артистів

Троє школярів опинилися у важкому стані.

Діти були учасниками фестивалю, який проходив у Кам’янці-Подільському. Там виступали колективи з різних куточків України.

Напередодні вранці у дітей з’явилися симптоми застуди. Цілий день намагалися боротися з температурою, була надана медична допомога. У столицю юні артисти вирушили в супроводі медиків.

Потяг з Кам’янця-Подільського, де їхали учасники фестивалю, у Києві зустрічали бригади «швидкої допомоги» і співробітники ДСНС. Зокрема, двоє дітлахів з Шостки Сумської області були госпіталізовані до Броварської лікарні. Один із них уже їде додому. Для решти шосткінських дітей власті райцентру виділили автобус, який забрав іх зі столиці додому. Дітей супроводжували завідуюча інфекційним відділенням дитячої лікарні і дві медсестри. По приїзду в Шостку діти були обстежені. П’ятеро з ознаками інфекції госпіталізовані в інфекційне відділення дитячої лікарні. Наразі проводяться лабораторні дослідження, щоб встановити точний діагноз. Стан дітей задовільний.

Відзначимо, що на фестивалі в Кам'янець-Подільському дитячі колективи показували театральні номери. До складу журі фестивалю входили Влад Яма, Віктор Павлик, Олександр Кривошапко та інші відомі артисти, повідомляє shostka.info.

comments powered by HyperComments