Стали відомі нові подробиці обстрілу поліцейським сміттєвоза

Середа, 7 грудня 2016, 12:47
Правохоронці повідомили, що розпочали службову перевірку щодо цього інциденту, але заперечують використання зброї працівником поліції.
Стали відомі нові подробиці обстрілу поліцейським сміттєвоза

За їх даними, у вівторок, 6 грудня, о 20-30 на перетині проспекту Гагаріна та вулиці Азербайджанської стався конфлікт між громадянами.

Оперативники та патрульні, які виїхали на місце події, встановили, що автомобіль «Hundai Santa Fe» рухався по провулку Золотому, раптово йому назустріч виїхав автомобіль «ЗИЛ» та створив загрозу зіткнення. За кермом «Hundai Santa Fe» знаходився 32-річний громадянин, на пасажирському місці перебував працівник поліції.

"На даний час усі учасники конфлікту встановлені, вони не мають жодних претензій один до одного. За показами свідків, працівник поліції не знаходився за кермом та не застосовував жодної зброї та спецзасобів.

Патрульною поліцією встановлений факт порушення водієм вантажівки правил дорожнього руху, за яким на місці події було винесено постанову про скоєння адміністративного правопорушення", - зокрема, йдеться у повідомленні правоохоронних органів.

Інформація внесена до Журналу єдиного обліку Основ'янського ВП, проводиться подальша перевірка, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо,  як повідомляла "Police Control Ukraine | Моя нова поліція", фігурантом скандалу став начальник слідчого відділу Московського відділу поліції - підполковник поліції Дводненко Сергій.

"Зараз в на пр.Гагаріна поліція зупинила автомобіль. За кермом якого був п'яний начальник слідчого відділу Московського відділу поліціі- підполковник поліції Дводненко Сергій В'ячеславович. Дводненко Сергій стріляв з пневматичної зброї по сміттєвозу", - сказано в повідомленні.

comments powered by HyperComments