Двоє хуліганів посеред білого дня відібрали телефон у дитини

Понеділок, 26 грудня 2016, 17:11
Викриті 27 та 24-річні мешканці Харкова
Двоє хуліганів посеред білого дня відібрали телефон у дитини

25 грудня о 14-30 до Індустріального відділу поліції звернулася 33-річна мешканка Харкова. Вона розповіла, близько 14-00 біля будинку на вулиці Роганській двоє невідомих відкрито заволоділи мобільним телефоном її 14-річного сина.

Під час оперативно-розшукових дій інспекторами поліції по «гарячих слідах» у скоєнні кримінального правопорушення викриті 27 та 24-річні мешканці Харкова. Речові докази вилучені.

Чоловіки затримані в порядку ст. 208 КПКУ, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що, за даними поліції, збільшилися випадки заволодіння у дітей їх особистими речами, зокрема мобільними телефонами. Діти стають жертвами зловмисників по дорозі до школи, при поверненні з навчальних закладів, під час прогулянок тощо. Часто невідомі соби представляються працівниками поліції та під приводом того, що телефон схожий на раніше викрадений, просять дітей віддати його.

comments powered by HyperComments