Грабіжник з лісосмуги отримав 3 роки за 200 гривен та харчі

Середа, 4 січня 2017, 13:27
Такий вирок винесено 38-річному жителю села Макарівка, який силою відібрав у чоловіка пакет з особистими речами та грошима
Грабіжник з лісосмуги отримав 3 роки за 200 гривен та харчі

Про злочин до Дергачівського ВП повідомила 32-річна жителька Харкова. Вона розповіла, що в селищі Нова Козача її 24-річного співмешканця пограбував невідомий чоловік. Зловмисник наздогнав його посеред дороги і намагався вихопити з рук пакет, де знаходились 200 гривень, речі та харчі. Потерпілий почав чинити опір зловмисникові. Тоді той штовхнув його на землю та, погрожуючи фізичною розправою, все таки забрав пакет і зник у лісосмузі.

Правоохоронці провели слідчо-оперативні заходи, в результаті яких швидко затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжку чоловік. У підозрюваного було вилучено речові докази.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Суд розглянув матеріали справи та виніс вирок – три роки у тюрмі.

Нагадаємо про грабіж, який стався на вулиці Леся Сердюка.Невідомі напали на 31-річну жінку. Вони повалили її на землю, нанесли кілька ударів в обличчя, заволоділи її золотою каблучкою, мобільним телефоном та грошима.

comments powered by HyperComments