Зустрів новий рік, побив бабусю і вкрав 200 гривень

Неділя, 8 січня 2017, 06:25
У Харківській області затримано хлопця за скоєння розбійного нападу.
Зустрів новий рік, побив бабусю і вкрав 200 гривень

Із застосуванням фізичного насильства 17-річний мешканець смт Золочів відібрав у 95-річної жінки 200 гривень.

Про подію до Золочівського відділення поліції повідомив 54-річний сусід постраждалої.

За адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що о 5 годині ранку 1 січня поточного року молодик напідпитку переліз через паркан одного із домоволодінь та почав розбивати вікна, щоб потрапити до будинку. Його помітила 94-річна господарка дому. Вона попросила хлопця припинити. Натімість п'яний малолітка зажадав у старенької гроші, потім виламав двері та вдерся до хати. Бабуся намагалася спинити злодія. Молодик почав її лупцювати. Він зламав жінці плече та ребра. Знайшов на столі у кімнаті будинку двісті гривень та втік.

Жінку з переломами ребер та передпліччя було доставлено до місцевої лікарні. Наразі стан здоров’я потерпілої задовільний.

У скоєнні злочину правоохоронці викрили 17-річного місцевого хлопця. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згодом на вимогу Дергачівської місцевої прокуратури Золочівський районний суд області взяв його під варту. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

 

comments powered by HyperComments