У Харкові затримали сутенерів

Вівторок, 17 січня 2017, 23:41
Викрили злочинне угруповання працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та слідчого управління ГУНП в Харківській області.
У Харкові затримали сутенерів

Із повідомлення відділу комунікації поліції Харківської області можна знайти таку інформацію: зловмисники протягом року діяли на території Харкова та за цей час втягнули у проституцію більше 10 жінок. Організатором «бізнесу» був 27-річний хлопець із Харкова. Він разом зі спільниками підшукував дівах, в яких усілякі матеріальні труднощі, і пропонував «роботу» в районі Московського проспекту. За надані клієнтам послуги «жрицям кохання» пропонувалося працювати на «панелі» неподалік від універмагу «Харків» за 300-500 гривень.

Також в рамках розслідування встановлено, що організатор запропонував працівнику поліції гроші у розмірі 10 тисяч гривень за не притягнення до кримінальної відповідальності.

Зараз двоє учасників угруповання затримані, відносно них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За місцями їхнього мешкання проведені обшуки.

Проводяться подальші слідчі дії, які мають встановити і затримати інших співучасників угруповання.

Відкриті кримінальні провадження за ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

comments powered by HyperComments