Вбив з одного удару викруткою в живіт

Понеділок, 23 січня 2017, 17:12
До цього разом пиячили
Вбив з одного удару викруткою в живіт

Як з’ясували правоохоронці, 45-річний чоловік на власному автомобілі приїхав в гості до 28-річного товариша. Чоловіки разом розпивали спиртні напої. Через деякий час вони вийшли на вулицю до автівки. Раптово між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. 45-річний чоловік дістав з автомобіля викрутку та наніс один удар в живіт молодику, після чого поклав викрутку в свій автомобіль та поїхав додому. Від отриманого поранення постраждалий помер на місці події до приїзду швидкої медичної допомоги.

За скоєння тяжкого злочину працівники карного розшуку Нововодолазької поліції затримали 45-річного мешканця смт Нова Водолага.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманому вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення.

Раніше були затримані злочинці, які заради наживи вбили пенсіонерку, а потім підпалили її будинок.

comments powered by HyperComments