Жінка-пішоход померла на місці. Водія спіймали

Понеділок, 30 січня 2017, 17:27
Керуючи автомобілем "ГАЗ", водій на узбіччі допустив наїзд на місцеву 41-річну жінку-пішохода та зник з місця пригоди
Жінка-пішоход померла на місці. Водія спіймали

Інформація про подію, яка сталася поблизу будинку № 1 на вулиці Калинова в селищі Слатіно, надійшла до Дергачівського відділу поліції 28 січня близько 09:10.

В ході проведення розшукових заходів правоохоронці викрили у скоєнні злочину 47-річного харків’янина. Керуючи автомобілем "ГАЗ", водій на узбіччі допустив наїзд на місцеву 41-річну жінку-пішохода та зник з місця пригоди. Від отриманих травм постраждала померла на місці.

Автомобіль поставлено на штрафний майданчик. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно підозрюваного.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі, - повідомили у ГУНП в Харківській області.

Нагадаємо, що 25 січня о 01:05. на узбіччі дороги навпроти приватного підприємства в районі будинку №80 на вулиці Павлоградській в місті Лозова виявивлено тіло невідомого чоловіка. На нього, ймовірно, було здійснено наїзд автомобілем. Правоохоронними органами вживаються заходи щодо встановлення особи водія, а також з’ясовуються причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

comments powered by HyperComments