Безпека та громадський правопорядок - Світлична поставила завдання силовикам

Вівторок, 31 січня 2017, 17:19
Особливий акцент - на контролі за переміщенням і зберіганням зброї
Безпека та громадський правопорядок - Світлична поставила завдання силовикам

Такі ключові пріоритети позначила  голова ХОДА на координаційній нараді керівників правоохоронних органів Харківської області.

«Гарантування безпеки та громадського правопорядку - це ті основні завдання, які ставляться Президентом України», - акцентувала Юлія Світлична.

Враховуючи близькість регіону до зони АТО, особливий акцент у своїй роботі Національна поліція та СБУ в Харківській області повинні робити на контролі за переміщенням і зберіганням зброї.

Ще один напрямок роботи правоохоронців, якому приділила особливу увагу керівник області, - це взаємодія з громадськістю.

«Ми структурно переглянемо роботу обласної адміністрації зі зверненнями громадян, - повідомила Юлія Світлична. - Я думаю, що хорошим сигналом для громадськості, який повинен підвищити рівень довіри громадян до органів влади та правоохоронної системи, стане спільна «гаряча лінія» органів прокуратури та обласної державної адміністрації. Вона дасть можливість продемонструвати, що права та свободи громадян захищаються, забезпечити миттєву реакцію на незаконні дії та прояви корупції».

У ході наради керівник ХОДА також зазначила успішну роботу обласної прокуратури в напрямку боротьби з корупцією та рейдерством в земельній сфері.

Нагадаємо слова губернаторки: "Не дозволю знову повісити на Харківщину ярлик небезпечної території".

– Є чимало труднощів, які, зокрема, пов’язані з російською агресією... Це питання безпеки мешканців Харківщини, територіальної цілісності України, питання миру та спокою в регіоні. Якщо хтось дозволить перейти цю межу, дороги назад не буде. Я цього просто не дозволю. Як і не дозволю знову повісити на Харківщину ярлик небезпечної території. На щастя, на сьогодні ситуація в області є стабільною, - раніше сказала Юлія Світлична.

comments powered by HyperComments