Молодик використовував сокиру як вирішальний аргумент у суперечці

Вівторок, 14 лютого 2017, 07:04
Він схопив сокиру та почав наносити удари по голові товаришу по чарці
Молодик використовував сокиру як вирішальний аргумент у суперечці

До Ізюмського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жінки про те, що у будинку її сусіда відчинені вхідні двері. Для встановлення обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група. В одній з кімнат на підлозі було виявлено тіло 58-річного господаря будинку з тілесними ушкодженнями.

Співробітники карного розшуку спільно з дільничними офіцерами поліції в перші години пошуку затримали підозрюваного - 17-річного раніше судимого місцевого мешканця. Під час з’ясування обставин злочину було встановлено, що зловмисник прийшов до господаря будинку та вони стали розпивати алкогольні напої. Під час застілля між 17-річним юнаком та чоловіком виник конфлікт, внаслідок якого молодик схопив сокиру та почав наносити удари по голові.

Слідчими Ізюмського ВП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Свою провину хлопець визнав. Він затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання, – повідомив начальник Ізюмського відділу поліції Олег Печерський. - Санкцією даної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Як повідомлялось раніше, син із сокирою взяв у заручники власних батьків.

comments powered by HyperComments