У Харкові дезавуювали «чорну» схему легализації іноземців / ВІДЕО

П'ятниця, 24 лютого 2017, 20:49
48-річного харків’янина затримали при спробі нанести підроблені штампи в паспорт громадянина Азербайджану.
У Харкові дезавуювали «чорну» схему легализації іноземців / ВІДЕО

Затримали зловмисника співробітники Шевченківського відділу поліції Харкова спільно з відділом боротьби з незаконною легалізацією іноземців Управління з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Харківській області.

Слідчий Шевченківського відділу поліції міста Харкова Дмитро Германов розповів, що харків’янин організував схему незаконної легалізації іноземців в Україні. Для цього чоловік наносив в паспорти іноземних громадян підроблені відбитки штампів про перетинання державного кордону України.

В рамках відкритого кримінального провадження правоохоронцями спільно з Харківською місцевою прокуратурою № 1 проведено обшук автомобіля 48-річного харків’янина, з якого вилучено 4 пристрої для нанесення підроблених відбитків штампів, 67 гумових відбитків штампів про перетинання державного кордону України, Молдови, Грузії та Росії, фарби та чорнові записи.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюється причетність громадянина до скоєння аналогічних злочинів. Слідчі дії тривають.

comments powered by HyperComments