Діти не повелися на "розводку" батьків телефонним шахраєм

Понеділок, 13 березня 2017, 19:04
Замість того, щоб віддати 2000 доларів, вони повідомили про шахрая поліцію
Діти не повелися на "розводку" батьків телефонним шахраєм

10 березня, близько 17-ї години, на проспекті Тракторобудівників в одній із квартир пролунав мобільний дзвінок. 80-річній мешканці зателефонував невідомий чоловік та представився співробітником районного відділу поліції. Він повідомив, що її 60-річний син перебуває в райвідділі в кайданках. Чоловік заявив, що якщо вона не заплатить 2000 доларів, то її сину потрапить за грати на 10 років.

Злякавшись, громадянка негайно зателефонувала своїй невістці та повідомила про телефонний дзвінок. Молода жінка в свою чергу зателефонувала чоловікові. Той, почувши таку звістку, нeгайно повідомив про це на лінію 102.

Після прибуття за вказаною адресою, поліцейські влаштували засідку. Правоохоронці чекали доки зловмисник з’явиться за грошима. Таким чином, в квартирі його чекала не літня жінка, а поліцейська. Побачивши патрульну, невідомий кинувся втікати, протe поблизу під'їзду на нього вже чекали два інспектори патрульної поліції, які і затримали можливого шахрая. Ним виявився 39- річний чоловік. На місце події поліцейські викликано слідчо-оперативну групу. Затриманого пeрeдали слідчим.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно в Харкові стався аналогічний інцидент. За звільнення онука з поліції пенсіонерка віддала невідомому 100 тисяч гривень.

comments powered by HyperComments