Пригоди машин: ворожі цигарки, підроблений «Галант» і виліт у посадку / ФОТО

Понеділок, 13 березня 2017, 22:59
При перевірці документів та візуальному огляді салону та багажного відділення автомобіля «ВАЗ», за кермом якого сидів 54-річний чоловік, поліцейські знайшли 2500 пачок цигарок без акцизних марок виробництва Росії та Білорусії.
Пригоди машин: ворожі цигарки, підроблений «Галант» і виліт у посадку / ФОТО

Правопорушника зупинили інспектори сектору реагування патрульної поліції біля стаціонарного посту поліції «Кемпінг». І викликали слідчо-оперативну групу Харківського відділу поліції для оформлення матеріалів та проведення подальшої перевірки. Виявлений факт належним чином внесли до Журналу єдиного обліку правопорушень. Проводиться подальша перевірка.

Автомобіль «Міцубісі-Галант» з київськими номерами, яким кермував 27-річний хлопець, зупинили інспектори взводу супроводження спільно з інспекторами Вовчанського відділу поліції в ході відпрацювання Основ’янського району Харкова. Під час перевірки реєстраційних документів та номерів вузлів і агрегатів автівки були встановлені розбіжності номера кузова з наявними базами реєстрації МВС. Крім того, свідоцтво про реєстрацію мало явні ознаки підробки. Для проведення подальшої перевірки на місце події викликано слідчо-оперативну групу Основ’янського відділу поліції.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

ДТП з постраждалими сталася на околиці Харкова – в районі будинку №231 по Полтавському Шляху. За даними патрульної поліції, поряд з в'їздом на Окружну водій автомобіля Peugeot не впорався з керуванням і злетів з доріг на узбіччя. В результаті водій травмувався і шпиталізований у «четвірку» ще до прибуття патрульних.

Ведеться слідство.

comments powered by HyperComments