Харків'янин зібрав арсенал зброї для самооборони/ Фото

Четвер, 23 березня 2017, 10:12
За його словами, щось він десь знайшов, щось у когось невідомого придбав
Харків'янин зібрав арсенал зброї для самооборони/ Фото

Таким чином 37-річний мешканець смт Південний Харківського району і зібрав: корпус гранати "Ф-1", запал до неї, 80 набоїв різного калібру, обріз гладкоствольної мисливської рушниці, гладкоствольна мисливська рушниця, 2 револьвери кустарного виробництва,7 барабанів до револьверів під патрони різного калібру, корпус учбової гранати.

Слідчими Новобаварського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що під Харковом троє селян підірвалися на гранаті.

Селяни товаришували, щось пили, доки один з них не додумався видернути чеку з РГД-5.

Від отриманих травм власник помешкання помер в лікарні. 33 та 45-річні мешканці смт. Орелька з численними травмами також госпіталізовані до Лозівської центральної районної лікарні. Стан їх здоров’я стабільно-тяжкий.

Зброї по селам Харківщини значно побільшало. За словами селян, гранати, міни, вибухівку вони десь находять і або планують здати "на метал", або приберегти для самозахисту.

Так, під час відпрацювання території у селі Ківшарівка /село розташовано на "межі" Куп’янського і Дворічанського  районів/ вони відібрали у 29-річної селянки щось "зовні схоже на підствольну гранату без будь-яких маркувань". Селянка планувала здати гранату на металобрухт.

Вчора уночі, о 2.50, в будівлю Аптечного складу було кинуто гранату РГД-5. Внаслідок вибуху пошкоджено ворота та вікна будівлі. Жертв та постраждалих немає, - повідомляється в оперативному зведенні ХОДА. 

Раніше, 18 березня близько 04.00, невідомий кинув гранату в аптеку на проспекті Ювілейному. Поліцейські встановлюють, хто скоїв злочин.

comments powered by HyperComments