На Олеся Гончара затримано грабіжника/ Фото

Середа, 22 березня 2017, 17:10
Молодик бив ногами жінку, намагаючись відібрати у неї сумку
На Олеся Гончара затримано грабіжника/ Фото

На вигуки про допомогу відреагували два молодих чоловіки, що проходили неподалік та патрульна поліцейська, яка перебувала на вихідному. Громадяни затримали 27-річного нападника.

На місце викликали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативну групу. Затриманого передали слідчим Київського відділу поліції міста Харкова, - повідомили патрульні..

Нагадаємо, що  у Харкові активізувались грабіжники, нападають на мужиків. За день жертвами стали чоловіки віком 55 і 57 років.

Грабіжник з лісосмуги отримав 3 роки за 200 гривен та харчі. Такий вирок винесено 38-річному жителю села Макарівка, який силою відібрав у чоловіка пакет з особистими речами та грошима.

Про злочин до Дергачівського ВП повідомила 32-річна жителька Харкова. Вона розповіла, що в селищі Нова Козача її 24-річного співмешканця пограбував невідомий чоловік. Зловмисник наздогнав його посеред дороги і намагався вихопити з рук пакет, де знаходились 200 гривень, речі та харчі. Потерпілий почав чинити опір зловмисникові. Тоді той штовхнув його на землю та, погрожуючи фізичною розправою, все таки забрав пакет і зник у лісосмузі.

comments powered by HyperComments