Начальник "главку" анонсував чистки недостойних поліцейських разом з їхніми начальниками

Четвер, 30 березня 2017, 15:08
У разі виявлення порушень дисципліни, законності, а також водіння транспортних засобів у нетверезому стані, будуть звільнені з займаної посади як працівник, так і його безпосередній керівник.
Начальник "главку" анонсував чистки недостойних поліцейських разом з їхніми начальниками

Таку заяву начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Анатолій Дмитрієв зробив під час наради з керівниками територіальних підрозділів поліції.

Він попередив кожного керівника про особисту відповідальність за неправомірні дії своїх підлеглих. Також наголосив, що всі керівники повинні досконально знати проблеми, з якими щодня стикаються їх співробітники.

- Протягом 2016 року звільнено 19 працівників поліції за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. За 3 місяці поточного року виявлено вже 6 таких фактів. По кожному випадку проводиться ретельна перевірка. У разі доведення вини працівника поліції він одразу буде усунутий від займаної посади, - зазначив Анатолій Дмитрієв.

Як раніше писала «Справжня Варта», майора та старшого лейтенанта поліції затримано під час отриманні хабара. Хабарників затримали представники прокуратури Харківської області спільно з УВБ в області ДВБ НП України.

За словами прокуратури, у потерпілого вкрали телефон і документи, але перевертні в погонах почали вимагати від нього 1700 грн.Той спочатку віддав їм те, що вони попросили, але після повторної вимоги дати ще 2500 грн., звернувся до "нормальних" правоохоронців з прокуратури.

Під час передачі другої частини хабара обоє поліцейських були затримані у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування проводиться слідчими прокуратури за ч.3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Також капралові поліції потрібні гроші на дорогу операцію.

Поліцейському батальйону конвойної служби ГУНП в Харківської області капралові поліції Уманцу Денису Олеговичу постановлений діагноз – гіпопластичний мієлодіспластічний синдром. Зупинити це важке захворювання може лише операція з пересадки кісткового мозку.

В даний час Денис знаходиться в Харківській міській багатопрофільній лікарні № 25. Для проведення термінового хірургічного втручання і тривалого лікування потрібні значні грошові кошти, яких сім'я працівника поліції не має.

 

comments powered by HyperComments