Поліція затримала вуличного грабіжника з Основи

Четвер, 6 квітня 2017, 19:37
Напав, побив, забрав, що встиг
Поліція затримала вуличного грабіжника з Основи

Подія сталася в Основ'янському районі. За скоєння грабежу правоохоронці затримали 19-річного мешканця міста.

Про подію до поліції повідомив 55-річний потерпілий. Він розповів, що на вулиці на нього напав невідомий, наніс декілька ударів та вихопив з рук пакет, в якому знаходилась кухонне приладдя.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», pатримано вуличного грабіжника з Комсомольського шосе. Він забрав у громадянина браслет із дорогоцінного металу. 

Патрулюючи поблизу місця пригоди, патрульні помітили чоловіка, схожого за орієнтуванням. Полісмени запросили 33-річного громадянина до Новобаварського відділу поліції. Для подальшого встановлення обставин події чоловіка передали слідчим, - повідомили патрульні.

Також було затримано вуличного грабіжника жінок. Доведено причетність харків’янина до скоєння 6 пограбувань.

На початку липня 2016 року до Шевченківського відділу поліції почали надходити заяви від мешканок району про те, що невідомий чоловік зриває сережки з вух. В усіх випадках спосіб скоєння злочину та прикмети нападника збігалися.У скоєнні правопорушень оперативниками районного відділу поліції було викрито 30-річного харків’янина.

comments powered by HyperComments