Водія, вбившего батька з немовлям, засуджено на 8 років

Четвер, 6 квітня 2017, 14:31
Аварію водій скоїв, тікаючи з місця іншого ДТП
Водія, вбившего батька з немовлям, засуджено на 8 років

Нагадаємо, що подія сталася 27 грудня 2016 року на Салтівському шосе.

Водій "Toyota Prado", який за результатами експертизи знаходився у стані алкогольного сп'яніння, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 2102". Внаслідок аварії на місці події загинуло 8-місячне немовля. Її батьків, що знаходилися в автомобілі, госпіталізували з тілесними ушкодженнями у важкому стані до лікарні. Через день батько дитини - 38-річний  мешканець Харківщини, від отриманих травм помер.

Крім того, слідчі з'ясували, що варію водій скоїв, тікаючи з місця іншого ДТП. За кілька хвилин до того на окружній дорозі перед перехрестям з Салтівським шосе "Toyota Prado" зіткнулася з автомобілем "ВАЗ-2107", а потім в'їхала у "Volkswagen".

Фрунзенський районний суд м. Харкова визнав винним 36-річного водія у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч.ч. 1, 3 ст. 286 КК України).

Як раніше писала «Справжня Варта»,  генпрокурор України Юрій Луценко пообіцяв поету Полежаці забеспечити розслідування ДТП, у якому загинули рідний брат і 8-місячна племінниця поета. "Всі вказівки забезпечити законне покарання - поставлені", - написав генеральний прокурор.

 

 

 

comments powered by HyperComments