Ревнивець побив і порізав ножем колишню, її маму і доньку

Вівторок, 11 квітня 2017, 11:19
Йдучи, він прихопив з собою ще й чужі речі
Ревнивець побив і порізав ножем колишню, її маму і доньку

Рішенням Червонозаводського суду його визнано винним в нанесенні умисних тілесних ушкоджень та розбійному нападі (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 187 КК України).

Прокуратура довела у суді, що у лютому 2016 року близько 6 години ранку чоловік прийшов до квартири своєї колишньої співмешканки. Він пояснив, що жінка нібито почала розповсюджувати чутки про його особисте життя. Через це вони сваряться з нинішньою цивільною дружиною. Тому він і вирішив з'ясувати стосунки з колишньою.

"Бесіда закінчилася бійкою. Чоловік дістав ніж та кілька разів вдарив ним колишню співмешканку у спину. На крики до кімнати забігли мама та донька жертви. Розлючений розбійник  вдарив маму кулаком у обличчя, дівчинку - ножем у груди. Крім того, тікаючи з квартири, злодій прихопив з собою гроші та мобільний телефон", - пояснила Т. Сотнікова.

У суді обвинувачуваний пояснив, що не мав наміру наносити жінкам тілесних ушкоджень. Ніж у нього виявився випадково - він його взяв з собою, щоб наточити у майстерні, що розташована неподалік від будинку, у якому живуть потерпілі жінки. А гроші, за словами чоловіка, він взяв, щоб доїхати додому.

Як раніше писала «Справжня Варта», селянин підстрілив сусіда з травмату. Поліція зараз з'ясовує, хто з них правий, хто винен. А поки що 32-річного стрілка з селища Покотилівка затримано. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Також нетверезою матір'ю, яка покинула немовля в колясці, зайнялися "дитячі" поліцейські.

Спочатку п'яну громадянку відправили до лікарні, а потім на проспекті Олександрівському знайшли коляску з її дитиною, яку теж відправили до лікарні.

Поліцейські знайшли бабусю немовля та передали всі документи "дитячім поліцейським" зі служби ювeнальної превенції.

 

comments powered by HyperComments