Селянин підстрілив сусіда з травмату

Четвер, 6 квітня 2017, 19:14
Сварка-бійка-пістолет
Селянин підстрілив сусіда з травмату

Поліція зараз з'ясовує, хто з них правий, хто винен. А поки що 32-річного стрілка з селища Покотилівка затримано. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

47-річний постраждалий доставлений до Мереф’янської центральної районної лікарні з проникаючим пораненням печінки. Чоловік прооперований, стан здоров’я медики оцінюють як стабільно тяжкий.

Подія сталася 6 квітня зранку.

Як раніше писала «Справжня Варта», 21 січня близько 17-ї години, патрульним надійшло повідомлення про конфлікт на тролейбусній зупинці за адресою проспект Олександрівський, 75.

Оперативно прибувши на місце події, полісмени виявили двох чоловіків між якими виникла сварко. У одного із учасників конфлікту - 57-річного чоловіка - патрульні виявили предмет схожий на пневматичний револьвер "Флобер". Обидва громадяни знаходилися з явними ознаками алкогольного сп`яніння.

Також 14 березня у селищі Кобзівка мисливець вистрілив собі в голову з рушниці. Встановлено, що чоловік раніше неодноразово висловлював наміри покінчити з життям, при житті хворів онкологічними захворюваннями.

comments powered by HyperComments