Харків'янина намагалися прирізати на парковці невідомо за що

П'ятниця, 28 квітня 2017, 07:19
Зловмисник-іноземець був напідпитку
Харків'янина намагалися прирізати на парковці невідомо за що

Як повідомили у ГУНП, до Харківського інституту невідкладної та загальної хірургії з численними пораненнями грудної клітини був доставлений 36-річний чоловік. Після операції стан його здоров'я оцінюють як стабільно тяжкий.

Під час проведення досудового розслідування було встановлено, що на паркувальному майданчику між потерпілим та незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп`яніння, виник конфлікт. Молодик достав розкладний ніж та почав наносити удари в область тулубу. Потерпілий намагався забрати у нього ніж, але підійшов другий невідомий та почав наносити удари руками і ногами.

Наразі молодик затриманий в порядку статті 208 КПК України. На підставі ухвали слідчого судді Холодногірського районного суду м. Харкова до підозрюваного було обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  харків’янин вбив свого пасинка сокирою.

Його названий батько, 55-річний співмешканець матері померлого, пояснив свої дії алкогольним сп'янінням та сваркою. Під час бійки він вдарив пасинка сокирою декілька раз по голові.
Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Подія сталася у Дергачівському районі.

comments powered by HyperComments