У 92-й бригаді заперечують самогубство строчника через побиття товаришами по службі

Четвер, 4 травня 2017, 11:16
Версія неврозу залишається головною
У 92-й бригаді заперечують самогубство строчника через побиття товаришами по службі

Проте слідство за фактом смерті військовослужбовця ведеться, - повідомляється на сторінці 92-ї окремої механізованої бригади у Facebook.

"Слідчий відділу поліції за заявою батьків вніс до реєстру досудових розслідувань матеріали за ч.1 ст. 115 КК України ("умисне вбивство"), після чого провели додатковий розтин тіла загиблого військовослужбовця... Ознак насильницької смерті не виявили", - заявив заступник начальника Харківського зонального відділу ВСП (військової служби правопорядку) Олег Ясинецький.

Як повідомляється у сюжеті, на думку командирів і товаришів по службі, загиблий строчник був замкненою людиною. З діагнозом «психічний розлад» його відправили до лікарні, де незабаром знайшли повішеним.

Батько солдата заявив журналістам, що на тілі його сина вони знайшли суттєві садна і гематоми. Він нібито скаржився на звинувачення товаришів в сепаратизмі.

Як раніше писала «Справжня Варта», подія сталася 24 квітня. Близько 19.20 його тіло було знайдено в коридорі лікарні повішеним на перилах сходів .

Поліцейські з'ясували, що того ж дня військовослужбовця було госпіталізовано з невротичним розладом.

За даним фактом слідчим Чугуївського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

comments powered by HyperComments