Четверо загинули в ДТП на під’їзній дорозі до аеропорту/ Фото

Субота, 13 травня 2017, 18:47
23-річний водій автомобіля «Шевроле» з невстановлених причин виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ-66»
Четверо загинули в ДТП на під’їзній дорозі до аеропорту/ Фото

Ще двоє госпіталізовані, - офіційно повідомили у ГУНП.

ДТП сталося сьогодні близько о 14:37 на під’їзній дорозі до аеропорту на 4 км. +200 м. На момент аварії в іномарці знаходилось 4 громадян – 23-річні водій і жінка-пасажир, а також двоє невстановлених пасажирів, віком близько 25 років. Усі вони загинули на місці.

Вантажівкою керував 35-річний чоловік. В салоні також знаходився пасажир, 39 років. Постраждалі з численними травмами доставлені до Харківської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Стан їх здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  12 травня удень на 56 км 550 м автодороги «Харків-Охтирка» на вулиці Харківській /Богодухів/  зіткнулися «ВАЗ» під керуванням 38-річного чоловіка та «Volkswagen» під керуванням 67-річного мешканця міста Богодухова.

Четверо - 38, 28, 67-річні чоловіки та жінка 33 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені місцевої лікарні. 38-річний водій в реанімації

Раніше у ДТП біля Мерефи загинуло обидва водії.

Дві пасажирки, серед яких дворічна дитина, госпіталізовані.

Зіткнення автомобілів "ВАЗ" та "КІА" сталося 10 травня  увечорі на автошляху "Харків-Сімферополь" на 35 км неподалік Мерефи.

comments powered by HyperComments