За відмову позичити гроші молодик забив і зарізав старшого товариша по чарці

Понеділок, 22 травня 2017, 19:04
Тіло того знайшов його син і повідомив поліцію
За відмову позичити гроші молодик забив і зарізав старшого товариша по чарці

Протягом доби  поліціянти знайшли злочинця. Ним виявився 22-річний, раніше судимий молодик, який "товаришував" з померлим.

За його словами, того дня зловмисник, який нещодавно вийшов з тюрми, прийшов до 59-річного приятеля позичити гроші. Під час розмови та розпиття алкоголю виникла сварка та бійка, адже господар не хотів позичати гроші. Тож зловмисник накинувся на чоловіка, побив його та вдарив ножем. Потім став нишпорити по будинку, забрав майно та гроші.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», в Дергачівському районі Харківської області госпіталізували 40-річного місцевого мешканця з різаною раною грудної клітини та забиттям голови.

Поліцейські, які затримали 46-річного зловмисника - жителя селища Солоницівка - по «гарячих слідах», встановили, що під час застілля між чоловіками виникла сварка. В результаті зловмисник вхопив ніж і вдарив в груди товариша, а потім наніс удар по голові пляшкою.

Також харків'янин зарізав боржника та його дружину з особливою жорстокістю. Прокуратура передала до Орджонікідзевського районного суду м. Харкова обвинувальний акт щодо 29-річного харків'янина відразу за кількома найтяжчими статтями Кримінального кодексу України.

comments powered by HyperComments