Щоб зупинити правопорушника, поліцейський застосував табельну зброю

Неділя, 21 травня 2017, 13:15
Як повідомили в поліції, в його діях не було порушень норм чинного законодавства.
Щоб зупинити правопорушника, поліцейський застосував табельну зброю

Того дня співробітник патрульної поліції виїхав на місце правопорушення – того дня був пошкоджений автомобіль «ВАЗ-2108». Потерпілий розповів, що йому розбили скло та вказав напрямок, в якому скрився правопорушник. Згодом правоохоронці його знайшли – чоловік в масці, вистрибнувши із-за сміттєвих баків, кинувся на поліцейського. Незважаючи на попереджувальний постріл в повітря, він наніс правоохоронцю поверхневу різану рану кисті. Той був змушений стріляти на ураження.

Нападником був мешканець Лозової. На даний момент він перебуває лікарні. Після одужання чоловіка буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Слідчими Лозівського відділу поліції були відкриті кримінальні провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Нападнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 5 років. В поліції підкреслили, що дії правоохоронця були правомірними, адже виникла пряма загроза життю та здоров’ю.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно невідомі особи обстріляли громадський транспорт з пневматичної зброї. Постраждалих не було. Постріли почув водій транспорту, який і повідомив правоохоронцям про даний інцидент.

comments powered by HyperComments