Затримано відразу три сумнівних іномарки/ Фото

Середа, 24 травня 2017, 11:32
Документи містять ознаки підробки. Номера кузовів не відповідають реєстраційним свідоцтвам
Затримано відразу три сумнівних іномарки/ Фото

Під час нагляду за дорожнім рухом інспектори взводу супроводження ГУНП в Харківській області зупинили автомобіль «Фольксваген-Гольф» під керуванням 31-річного водія. У нього було виявлено свідоцтво про реєстрацію з ознаками підробки, - повідомляє «Справжня Варта».

22 травня при відпрацюванні території Харкова поліцейськими було зупинено автомобіль «Фольксваген-Пасат» під керуванням 35-річного водія, який відмовився пред’явити для перевірки посвідчення на право керування та реєстраційні документи на транспортний засіб.

У ході перевірки автомобіля за наявними базами реєстрації МВС встановлено, що номер кузова автомобіля не відповідає записам у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

23 травня під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом на стаціонарному посту поліції автодороги Харків-Красноград-Перещепіно правоохоронці зупинили автомобіль «Ауді А-6» під керуванням 41-річного мешканця Харкова.

При перевірці документів у водія було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має явні ознаки підробки, а номер кузова автомобіля не співпадає з даними інформаційно-пошукової системи поліції.

Як раніше писала «Справжня Варта», Mercedes-benz Vito було зупинено на вулиці Полтавський шлях за порушення ПДР.

Під час перевірки документів, патрульні виявили, що водійське посвідчення, яке пред'явив чоловік та реєстраційний талон на транспортний засіб має ознаки підробки. Для подальшого з'ясування обставин події полісмени викликали на місце слідчо-оперативну групу, а автомобіль евакуювали на штраф-майданчик, - повідомили патрульні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments